A-kullen

aska o sappoMor: Samejäntans Åska.
Ökl: Excellent
HD: A, Öga: UA. PRA/Prcd: A


Far: Eight Seasons Talvi

Se Uch
HD: B. Öga: UA. PRA/Prcd: B

 

S26481/2009 Gloivas Adara (Dara stannade hos mig)Dara var den som föddes först, hon var även den största i kullen! Hon är en genomsnäll tik som gillar att hänga med på det mesta och gärna gosar och leker.

Hon är väldigt smart men har ganska bråttom så man måste bromsa henne vid lek och träning. Jag ångrar inte för en sekund att jag sparade henne, trots att hon nog inte blir någon utställningshund p.g.a. att hon är på den övre gränsen till godkänd.

Som valp var hon en av de lugnaste valparna som gärna höll sig kring fötterna och ville bli gosad med.

____________________________________________________________________

S26482/2009 Gloivas Aldebaran (Boss har flyttat till Ö-vik)

Aldebaran var den piggaste av hanvalparn och den som drog med sig de andra på äventyr, hade man ute han med någon av de andra valparna så fick man passa dem hela tiden om man ville vara säker på var de sprang, speciellt Antares var snabb på att följa efter, medan både Adara och Arrakis höll sig lite mer kring fötterna.

Han gillade att bli kelad med och var alltid pigg på lek, en otroligt härlig valp.

____________________________________________________________________

S26483/2009 Gloivas Antares (Konjakk har flyttat till Norge)

Antares var den minsta i kullen och var kanske den jag oroade mig mest för just för den saker, inte för att det behövdes han åt som han skulle och var pigg och glad.

Inne var han den som ville kolla längst på någon innan han kom fram medan han sprang runt och hälsade och kollade på allt och alla medan vi var ute. Han var den av valparna som verkligen älskade att vara ute och trivdes allra bäst då.

____________________________________________________________________

S26484/2009 Gloivas Arrakis (Whiskey har flyttat till Norge)

Medan Antares var “lilla Blå” så var Arrakis “stora Blå”. Hela han var väldigt stor och kraftig när han föddes och nästan alla veckor han bodde hos mig trots att han inte vägde speciellt mycket.

Han och Dara var de lugnaste i kullen och Arrakis var nog den som allra helst gosade med folk, han gillade att tugga på händer och var verkligen genommysig.

____________________________________________________________________

 Namn HD ED PRA Öga Övrig information
Adara A  – B UA 1 valpkull, 2:a i juniorklass
Aldebaran   – Dubbla sporrar bak
Antares Död efter jaktolycka
Arrakis